Hirdetés

szerelo.lap.hu / Hűtőgépszerelők, szerelés

Hűtőgépszerelők, szerelés

háztartási és ipari hűtők, fagyasztók, klímaberendezések szakszerű javítása, karbantarásat, cseréje

Doma Hűtő- Klíma- Háztartásigép Szervíz (Balaton)

-Cukrászati: fagylalt fagyasztók és tárolók hűtőpultok és vitrinek - Vendéglátóipari: italhűtők, sokkolók, szekrények kamrák javítása - Hűtőkamrák: Javítása és telepítése igény szerint normál és mélyhűtő tartományban egyedi méretre is. átalakítás HACCP szerint

Hűtö és klíma szervíz

háztartási gépek bemutatása

hűtőszekrény javítás, árusítás oldalainak gyűjteménye

hűtéstechnikával foglalkozó oldalak

Generátor, önindító javítása, gyári technológiás felújítása 3-4 órán belül 28 év szakmai tapasztalattal. Továbbá ablaktörlőmotor, hűtőmotor, fűtőmotor, hátfalemelő motor és egyéb kefés motorok javítása.

Hűtőberendezések, hűtőkamrák, hűtőházak, hűtőbútorok szerelése, szervízelése, telepítése

Klímaszerelés, hűtéstechnika, javítás, telepítés, karbantartás, üzemeltetés

A tatabányai székhelyű, magyar tulajdonú LHG Kft 1989-ben kezdte meg működését, s az elmúlt közel húsz esztendő alatt hűtött és hűtetlen üzletberendezések értékesítésére szakosodott. Cégünk az egyre erősödő hazai kereskedelmi láncok, illetve befektetők által fémjelzett piaci szegmensben a piacvezető cégek egyike lett.

HirdetésRedőny, aluredőnySzalagfüggönyeinket a határon túl is ismerik.Szalagfüggöny gyáróSokszínű megoldás a textilárnyékolók világábólLakossági és viszonteladói értékesítés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Hűtőgépszerelők, szerelés
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés